Najnovije!

PLAKAT ĆE DRUŠTVENE MREŽE 18.Septembra na rođendan fenomenalnog pjevača Elvisa izlazi HIT “Majčino srce” koja će se pjevati s bolom u grudima!

PLAKAT ĆE DRUŠTVENE MREŽE 18.Septembra na rođendan fenomenalnog pjevača Elvisa izlazi HIT “Majčino srce” koja će se pjevati s bolom u grudima!
Veliko iznenađenje za publiku desit će se 18. septembra na sedamnaesti rođendan mladog pjevača Elvisa Šarića koji će predstaviti svoju novu pjesmu “Majčino srce”.


 Mnogo emocije je satkano u stihovima novog singla mladog pjevača za kojeg kažu da mu se smiješi blistava muzička karijera s obzirom da je već poznat javnosti i kao član popularne izvorne grupe “Zvuci bosanskog meraka”.
Pjesmu “Majčino srce” sam snimio i otpjevao iz duše jer stihovi i muzika to zahtijevaju. Imao sam mnogo tekstova koje sam pregledao, ali ovo je nešto što mi je “leglo na prvu”. Poznati tekstopisac Džemo Smajlović je radio tekst pjesme, dok su zaduženi za muziku bili zaduženi moja malenkost i Nermin Mušić koji je uradio i aranžman, i sve to u priznatom i poznatom studiju N&M, sa ponosom je istakao ovaj mladi pjevač.
Mnogi će zaplakati, u to smo sigurni jer je veliki broj daleko od svojih roditelja, daleko od zagrljaja njihovih majki, a nekima su ostala samo sjećanja. -Prezadovoljan sam mojom prvom pjesmom, a na moj rođendan ću je pokloniti publici, a ja sam već dobio rođendanski poklon. To je “Majčino srce”, rekao nam je Elvis, a ujedno se zahvalio na profesionalnosti i korektnosti studiju “N&M” na čelu sa Nerminom Mušićem i kompletnoj ekipi saradnika na novoj pjesmi. Na kraju je poručio: