Najnovije!

Đorđe pokušao da priča na slovenačkom. A onda je takmičarka OVOM izjavom sve NASMIJALA!

Marina Panić dolazi iz Nove Gorice i ima 28 godina, a u prvom krugu predstavila se pesmama "Dolaze nam bolji dani" Dragane Mirković i "Poludelo srce" Zlate Petrović.

Marinino pevanje dopalo se Ani, Mariji, Đorđu i Violeti, koji su joj i dali glasove.

Popović je zamolio Džordža da se takmičarki obrati na slovenačkom jeziku, jer je u prethodnoj sezoni nasmejao sve kada je sa kandidatkinjom Nežom, koja je takođe iz Slovenije, pokušao da priča na njenom maternjem jeziku.


Đorđe je odmah prihvatio šalu i dok je svima to bilo zanimljivo, Jelena je zamolila Đorđa da prestane sa pokušajem da priča na slovenačkom, jer je to smara. Najsmešniji momenat je bio kada je Marina priznala da ona i ne govori slovenački i da je poreklom iz jednog mesta blizu Novog Sada.

"Pesme koje si izabrala su super, ali ti imaš talenat da ih učiniš dosadnim", poručila je Jelena kandidatkinji, a Mili se složio sa svojom koleginicom. "U pravu je Jelena. Pevaš kao da želiš da zadržiš svu energiju i emociju za sebe, umesto da pokažeš sve na sceni", rekao je Mili.

Marija i VIki su odustale od svojih tastera, dok su Đorđe i Ana ostali u "igri". Iako Džordž svim silama pokušava da privoli takmičare koji pevaju narodnu muziku da se upišu u njegov tim, Marina je za mentora ipak odabrala Anu Bekutu.